2016. május 28., szombat

Az elmúlt hónap kirándulásai

Természetesen ebben a hónapban is minden szerdán Ausflugstag volt. Májusban már általában 20 fok környékén/felett volt szinte minden nap, de amelyik napra esőt szoktak mondani, az szinte kivétel nélkül szerda, tehát amikor kirándulunk....:P Viszont minket (vagyis inkább Andreát...) ez sem szokott megállítani. Az egyik ilyen esős alkalmon Schönbrunnba mentünk, ami az egyik kedvenc helyem Bécsben (ha nem a kedvencem), de mivel mindenki viszonylag gyakran jön ide (én legalább is mindenképp), annyira nem volt különleges ez a program, de legalább kimozdultunk a kevésbé jó idő ellenére is. gondolkoztunk, hogy bemenjünk-e az állatkertbe, de nagyon drága, így a gyerekek inkább kívülről próbálták meglesni az állatokat. :)





Pünkösdkor apáék itt töltötték nálam a hosszú hétvégét, és Marci is itt volt, de ő tovább maradt, 10 napot, tehát ez nagyon jó volt. :) Szerencsére őt a napköziben is szívesen látják, így a május 18-i kirándulásra ő is velünk jött, amikor is riksázni voltunk a Práterben. Vagyis remélem, hogy ezt így mondják, Rikscha fahren. :) Két riksát béreltünk, az egyikben Andrea volt a gyerekekkel, a másikban meg Marci és én a gyerekekkel. Nagyon vicces volt, de egyben nagyon fárasztó is. :) Javarészt nekünk kellett tekerni, a gyerekek csak hajtottak minket főként, hogy gyorsabban, mert hogy természetesen versenyeztünk....:)






A riksázás után pedig a vidámparkba mentünk, 2 kört mentünk a hullámvasúton. :) Persze ez csak ilyen kisebb, gyerekeknek való, de azért nem is volt  gagyi. :)






Levezetésképp a gyerekek játszottak még egyet az új labdával.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése