2015. november 14., szombat

Koncerten - Imperial State Elelectric, Backyard Babies

Nov. 9., hétfő: Végre elérkezett a koncert napja, amire már régóta vártunk. Marci így még hétfőn is volt velem, mint általában, és kedden délelőtt ment vissza Bp.-re. 5 együttes jött Svédországból, amelyek közül kettőt nagyon szeretünk, egy érdekelt minket, a két előzenekar pedig az alapján, hogy belehallgattunk, nem kifejezetten nyerte el a tetszésünket. Ez egyáltalán nem is volt gond, mivel a több fellépő miatt a koncert már 18:00-kor elkezdődött, ami elég korán volt még. Mi nagyjából 19:45-kor érkeztünk meg az Arenába, pontosan akkor, amikor az Imperial State Electric kezdődött. (A képek telefonnal készültek, ezért nem olyan fantasztikus minőségűek, de legalább vannak :) )



Ezután pedig az egyik nagy kedvencünk, a Backyard Babies kezdte el hibátlan műsorát. :) Minden nagyon rendben volt, jól szólt, a legnagyobb slágereket játszották el, szóval nagyon-nagyon jó kis este volt.






Marci még egy gitárpengetőt is elkapott Dregen aláírásával és arcképével, amit természetesen én kaptam meg, nagyon örültem neki. :)



Az utolsó fellépőnél, a Graveyardnál már kicsit hátrébb helyezkedtünk, ott már nem voltunk olyan nagy extázisban. :) A svéd felhozatalból erről a vonalról már csak egy másik nagy kedvencünk, a Horisont hiányzott, ami csodák csodájára dec. 15-én jön Bécsbe, szóval nem marad ki, és már nagyon várjuk. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése